SLAGROOMTAART
Cake, frambozen/bessensap, slagroom, een weinig confituur. Afwerking is met witte chocoladeschaafsel, slagroom en fruit. Zijkant: is met amandelschafsel.
VRUCHTENTAART
Cake, frambozen/bessensap, Crème Suisse (slagroom & gele room). Afwerking is met vers fruit bovenop. Zijkant: is met amandelschaafsel
CHIPOLATATAART
Cake, romige vulling met vruchtjes, stukjes bitterkoek, marasquin. Afwerking is net dun laagje marsepein.
MARSEPEINTAART
Cake, frambozen/bessensap, slagroom en stukjes chocolade. Afwerking is net dun laagje marsepein.
CREME SUISSETAART
Cake, frambozen/bessensap, slagroom een weinig confituur en met Crème Suisse (slagroom & gele room). Afwerking is net dun laagje marsepein.
[contact-form-7 id=”238″ title=”Contact form 1″]